Salut, Cum te putem ajuta?

Ion Traian Ștefănescu –...

Ion Traian Ștefănescu – Tratat de drept al muncii. Ediția a IV-a revăzută și adăugită

 

Ion Traian Ștefănescu

Tratat de drept al muncii. Ediția a IV-a revăzută și adăugită

 

Ediția a IV-a a Tratatului teoretic si practic de drept al muncii – prima fiind apărută în anul 2010 – nu aduce cu sine o schimbare radicală de concepție deoarece, în ultimii ani, legislația muncii nu a cunoscut modificări fundamentale. In schimb, practica judiciară şi, în primul rând, a Înaltei Curți de Casație și Justiție, dar și doctrina juridică în materie au cunoscut acumulări calitative care se impuneau a fi incorporate în această lucrare.

Concomitent, a fost necesară şi acoperirea unor aspecte incomplet analizate în ediția anterioară, inclusiv din perspectiva dreptului comparat.

Extinderea lucrării cu un număr de pagini nu are la bază o redare mecanică a unor texte legale survenite ulterior, ci, dimpotrivă, o autentică analiza a lor.

Ca urmare, ediția de față este revăzută – în sensul aducerii la zi în raport cu legislația, jurisprudența şi doctrina juridică şi adăugită cu noi abordări şi interpretări ale textelor legale care vor fi de real folos pentru toți cei aplecați, ca practicieni sau teoreticieni, spre viața atât de dinamică a raporturilor juridice de muncă.

Share Post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *